Söndag, 24 maj. It wouldn't be me then..

Jag är så stolt över att jag är jag.

Något jag är fullt medveten om är att man antingen tycker om mig, eller så gör man det helt enkelt inte. Varför skall man egentligen gå runt och fundera över sådant? Man kan inte vara alla till lags, och tacka fan för det!

Sedan finns det ifs människor som är alla till lags, med ett falskt leende och en kram som lika gärna kunde vara en kniv i ryggen. "Den människan" pratar skit om dig så fort du vänt ryggen till. Fyfan för sådana personer. Men det är 9 av 10 gånger en individ som är så himla osäker på sig själv och sin roll i ett umgänge, i samhället, som måste använda sig av sådana knep för att sätta "sitt revir". Vem vill inte vara en sån människa till lags? Man vill ju själv inte blir talad bakom ryggen på.

Har lärt mig att köra ett rent och ärlig spel och det resulterar i det jag tidigare sa; Antigen tycker man om mig, eller så gör man inte det. Take it or leave it, så enkelt är det.

Att ha en sådan självinsikt är guldvärd.

/ M.


Tisdag, 19 maj. One week, a eternity..



Jag är blödig, gråter nästan för ingenting..
Detta klipp fick mig att gråta ännu mer!

Måndag, 18 maj. You can't hurry love, you just have to wait.. (BUT NOT ME!)

Vet du älskling, jag har det bra här hemma. Idag har vi firat din lilla syster. God mat, underbar tårta och helt oslagbart sällskap!(Jullsan, Annica, Affe, Göte och Jörgen) Dock hade hela dagen varit ännu bättre om du varit hemma. Igår kväll låg jag i din säng och kom på mig själv med att tänka; "Men älskling varför håller du inte om mig som du brukar göra?" Det kändes som att du låg där i gropen, där du alltid ligger, och som att din hud för en sekund rörde vid min. Men insåg snabbt att den närmaste "närhet" jag hade att erbjudas var i rummet intill, hos Jullsan! That's life. Men vilket liv, du mitt liv :)

I love you, I love you, I love you I love yoooooooou! <3

/ M.

Söndag, 17 maj. With a protective hand..

Ibland glömmer man bort att uppskatta de självklara sakerna i ens liv. Här om dagen är ett lysande exempel. Min mamma. Jag kände mig nere och en massa tankar surrade runt som oroliga bin i mitt huvud. Du sa alla de sakerna jag oroade mig för - som om du läst ur en öppen bok. Du fick mig att tänka till en extra gång och förstå att jag förmodligen bara inbillat mig. Känslan var som att jämföra med när man vara liten. När man ramlade och slog sig var du där och blåste bort det onda. Det du är allra bästa på min lilla mamma..

 /M.

Tisdag, 12 maj. Everywhere I'm looking now, I'm surrounded by your embrace..

Nu har du åkt, för bara 20 minuter sedan, och jag kommer att sakna dig något ohyggligt, men det kommer att gå bra. Peppar peppar ta i trä! Fan, vem försöker jag lura? Det kommer inte alls att gå bra. Nästan 4 veckor - För tillfället önskade jag att hela USA invaderades av svininfluensan så att inkommande resernärer fick stanna hemma! (Förlåt Sarah!) Det är nog mitt ego som spökar. Du är värd en sådan resa, pga att du är så godhjärtat och alltid sätter andra i första hand. Något som Sandra Julia Nordh är allt för bra på att utnyttja!- Shame on you! (Okej, jag ville nog bara nämna ditt namn Jullsan, så att jag fick en anledning till att berätta hur mycket jag tycker om dig! Mycketmycketmycketmycket!)

Någon gick precis i genom porten. För en sekund hoppade mitt hjärta till; Kanske är det du??!
- Hur skall detta gå egentligen?

Titta i din väska älskling.


Jag älskar dig S.


/ M.

Torsdag, 7 maj. After all that we've been through..

Varför skall tjejer bete sig som de gör?
(hej och hå, jag är fullt medvete om att jag är en tjej!)

Denna fråga har jag iaf ställt mig i många år,
Varför? Varför finns det en oskriven regel som säger att man inte kan vara tre tjejer som umgås och varför är det alltid två som ryker ihop? Oh varför varför varför blir man tvungen att välja en? Den som har ett vettigt svar på det : BRING IT ON! Jag är idel öra.

Och en annan sak jag också tänkt på
; Varför falla för ett tryck om att "Varför umgås du med henne?" eller att helt enkelt visa på att man inte uppskattar att person 1 är med person 2?

Enligt min mening är den personen som faller för ett sådant "tryck" svag..

Jag har så många gånger fått höra
"Men hon är väl en fjortis?" "Jag vill inte umgås med henne iaf!" "Skall hon komma, då kommer inte jag!" etc. Men aldrig någonsin har jag låtit bli att umgås med de vänner, som mina andra vänner sagt sådant om! För hade jag gjort det hade jag inte varit en riktig vän.

Alla människor
har ett val, men att välja "ett", är inte alltid ett måste.

Jag har min rygg fri.

/ M.

Onsdag, 6 maj. I love you, I love you, I love you, I love yoooooooou!

Ingen vet hur jag kunde ha sådan tur? Jag har de senaste halvåret gått runt med det största leendet på mina läppar och detta har resulterat till att en konstant träningsvärk har satt sig i mina mungipor!

Yes, idag är det min dag (och det fick jag verkligen veta i morse!). Min väckarklocka ringde vid halv tio och jag kunde inte  förstå hur dum jag vara som ställde den på den tiden (då jag börjar kl ett), för jag måste ju ha ställt den? Det visade sig att fallet inte var så. Efter att ha legat och dragit mig ett tag upptäckte jag en liten lapp på mitt nattduksbord. Denna lapp ledde in till min kök där jag hittade den vackraste buketten blommor på mitt köksbord, där efter hittade jag ett stort kuvert med texten "MELI" på. De följande 10 minuterna satt jag på toaletten med brevet i handen och grät som ett litet barn. Det var bland den finaste texten någon skrivit till mig.. I brevet stod det att jag skulle titta under min säng, där mina födelsedagspresenter låg. Jag väntade tills du kom hem. Vem hade trott att jag skullle få en soda streamer??! och en super snygg tröjklänning? Plus att ett bord på Kina hade bokats till ikväll! Du har verkligen gjort min dag till det ultimata.

Har jag inte världens bästa kille, så säg.

S. Jag älskar dig.

/ M.

Fredag, 1 maj. Thats the way it sould be :)

Det är första maj, solen lyser och jag har god sikt på en snygging som står och målar (BARÖVERKROPPAD) utanför fönstret. Kan livet bli bättre? :)

/ M.

RSS 2.0