Onsdag, 25 februari. I followed you along the road that night..

Vad vad vore livet utan det där. Ja, du vet det där! Det som bara känns på det där speciella viset och som får allt annat att verka helt meningslöst. Om det inte fanns där så skulle det helt enkelt inte vara desamma. Du behöver det, jag lovar dig. Har du det inte, önskar jag dig det. Tänk dig den vackraste melodi, med en text så underbar att den berör dig till tårar. Det är något som får dig att vilja ropa ut i lycka, men som samtidigt kan få dig att vända dig i smärta.
Du behöver det, jag behöver det.

/ M.

Fredag, 20 februari. Some times it's just the way it sould be.

Tanken slog mig här om dagen. Jag anses vara vuxen! Jag kan själv bestämma över mitt eget liv. Skulle jag känna för det har jag all rätt i världen att gå och gifta mig, jag kan ta lån, jag har rätt att rösta om mitt lands styre och så vidare. Är det egentligen rätt att bli vuxen så tidigt? Ja, jag tycker att man inte är redo att ta endel av dessa beslut i 18 års ålder. Fan, man går fortfarande i skolan, många bor hemma och har aldrig lyft ett finger, du har i princip inga livserfarenheter alls. Men någon gång måste vi ju alla bli vuxen;
men är det verkligen vid 18 års ålder
?
(Tack Gud, för att det är 20 års åldersgräns på systembolaget.
Vi skulle förmodligen får ett ökat antal av avhoppare i skolan annars.)

/ M.

Onsdag, 18 februari. Hidden ship two sails away.

Jag säger hela tiden att jag vill att det snart skall vara över. Men när det är över, vad är jag då? Är jag någon? Jag vet inte var jag skall ta vägen ens? Det skrämmer mig som bara fan. Det var inte så här jag hade tänkt mig det. Fast ifs så har jag förträngt tanken så länge jag kan minnas. Bara för att det inte skall göra så ont, hela tiden. Men nu kan jag ju lova att det kommer att suga ordentligt. Yes, but that's life - isn't it? Hörru Gud, kan du inte bara ge mig en hint om vad som väntar? jag vill veta om jag skall packa ihop mitt liv och vänta på nästa vind pust eller om jag skall låta livet vara. Andra dagen på kort tid jag ber till Gud, Oops. vad händer? Jag kanske börjar tro att det är någon som faktiskt kan fixa detta? Näähj..

/ M.

Måndag, 16 februari. Time to do what's best for me, I believe I can change.

Lilo och Stitch gjorde inte det här mycket bättre, bara så att du vet.

Måndag, 16 februari. Yes, you are.

Tänk att en enda människa kan få en att må så frukansvärt bra.
Jag tror jag har hittat definitionen på ordet perfekt: Du.

jag älskar dig.

Söndag, 15 februari. How perfekt are you?

Det finns inte någon som är perfekt. Eller gör det de? Hur definieras egentligen ordet perfekt? Är det en människa som har de senaste sakerna, som har ett yttre som får folk att vända sig om en extra gång, som sprider glädje och värme vart denne än går, som inte har några bekymmer, som aldrig blivit nobbad, som har all närvaro i skolan, som har ett IQ man skulle kunna döda för, som är socialt kompetent, som för sig på rätt sätt, som varken dricker, snusar eller röker, som är avhållsam tills äktenskap, som alltid är snäll mot alla och aldrig yppat skitsnack en enda gång. Ja, jag skulle kunna hålla på i evigheter. Jag tror inte riktigt att det finns en enda rätt förklaring för ordet perfekt.

Perfekt är nog den personen som är sig själv och mår bra ut av det.

/ M.

Fredag,13 februari. Just be one with it..

Ibland undrar jag hur det hade varit, om det hade varit annorlunda? Det hade ju garanterat varit annorlunda iaf, men hade det varit till det positiva? Många hade haft svårt att acceptera, men spelar det någon roll? De som inte accepterat hade helt enkelt inte varit något och ha i ens liv. Och tänk sedan om man föds i en helt annan del av världen, eller iaf i en annan stad. Livet skulle sett så himla annorlunda ut. Vem vet, jag kanske hade varit årets mest utseendefixarade bimbo med guldiga highlights och högklackat eller så kanske jag hade varit en bonde med träskor och lössnusen under läppen. Jag känner att det jag precis skrivit är helt osammanhängande och att det förmodligen inte går att tolka. Beror nog på min höga feber.. Men det jag tänkt iaf, var att jag borde vara den jag vill vara. Inte vara rädd för vad andra skall tycka, för kan de inte acceptera den jag är nu, kommer de aldrig kunna göra det..

/ M.  

12 februari. I wish you'd never forget the look on my face when we first met..

En av de bästa låtarna jag vet..



All I know is that you're so nice,
You're the nicest thing I've seen.
I wish that we could give it a go,
See if we could be something.

I wish I was your favorite girl,
I wish you thought I was the reason you are in the world.
I wish my smile was your favorite kind of smile
I wish the way that I dressed was your favourite kind of style.

I wish you couldn't figure me out,
But you always wanted know what I was about.
I wish you'd hold my hand when I was upset,
I wish you'd never forget the look on my face when we first met.

I wish you had a favorite beauty spot that you loved secretly,
'Cos it was on a hidden bit that nobody else could see.
Basically, I wish that you loved me,
I wish that you needed me,
I wish that you knew when I said two sugars, actually I meant three.

I wish that without me your heart would break,
I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake.
I wish that without me you couldn't eat,
I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep.

All I know is that you're the nicest thing I've ever seen.
I wish that we could see if we could be something.
I wish that we could see if we could be something.

11 februari. Two month..

Här om dagen hade jag en dröm, den var hemsk! Men ju mer jag tänker på det, ju mer förstår jag att det ligger en stor sanning i det.. Jag vill inte tror på det själv, har försökt att förtränga det en tid, men ju mer jag tänker på det, ju mer logiskt blir det! bajs.

bajs 2.
Skolhelvetet.

bajs 3. Jag är fortfarande sjuk.

bajs 4. Hur skall jag göra med allt?

bajs 5. Malin håller på att bli en toffel.

obajs. Jag tycker om Nathalie och hon är ingen toffel : )

/ M.

10 februari. It's true, I can't imagine my days without you..

यह जब तुम मेरे पास नहीं है दर्द होता है. तुम मुझे लगा कि मैंने पहले कभी नहीं किया है कुछ महसूस करते हैं. यह बात है जिस तरह से रहने दें. - शमौन मैं तुमसे प्यार करता हूँ.

9 februari. Your fingertip across my skin..

Idag är jag sjuk. Yes, not. Har haft svårt att sova hela natten, snorig och jävlig. Men att någon har trilskats med att dra av mig täcket under större delen ut av nattens timmar (trots att han har ett eget!) har inte gjort det bättre heller. haha : ) Jag får väll helt enkelt glädjas över att jag har någon som står ut med att sova med mig.

För övrigt måste jag berätta att jag underskattat Simons kunskaper i köket! (shame on me..) Igår lagade han något helt underbart gott. Det var så gott att det försatte oss båda i paltkoma och att det verkligen knullade i munnen gjorde inte det hela sämre! : ) Så hädan efter har jag sagt att han får laga mat! kung.

För att få något gjort denna sjukisdag så har jag tvättat och sitter nu och pluggar. Wishmeluck.

Jag är en toffel, wiho.

/ M.



7 februari. It is just an illusion of love.

Jag slutar aldrig förvånas över mig själv! Nu precis när jag var ute och gick med Miias hund, möte jag en kvinna. Vi pratade minst i en halvtimme! haha. Aldrig träffat henne förr, men pratade trots det om allt mellan himmel och jord. Det är nog sant som folk säger;
Meli, du kan helt enkelt inte hålla käft! haha.
Men inte lider jag för de : )

Nu sitter jag och väntar på att Isabelle, den lilla sjusovaren, skall ta och vakna, så att vi kan börja fixa oss för denna kvälls utgång!
Blir iaf tjejutgång ikväll. Niice. Så Nathalie, jag vet att du läser detta!;
I WANT YOU TONIGHT! :) <3

Ps. Jag är kär, tralalalalala <3


/ M.


5 februari. Someone loves you, suck it in!

Är jag självgod om jag säger att jag vet att jag har en massa människor i mitt liv som håller av mig? Nej, jag tror inte det iaf. Det bästa som finns är nog just att man får ta del av känslan, den som tyder på att man faktiskt är omtyckt och kanske t o m älskad. Jag tänker inte skämmas över att jag vet att det är människor som faktiskt tycker om mig, utan jag tänker njuta och ge av min kärlek till alla mina nära och kära. Det tycker jag att du också skall göra, trots att det är människor som tittar snett på dig i matkön, eller när du sitter och nynnar på din favorit låt i bussen. Du är älskad, sug i dig!

/ M.

4 februari. I will! I promise.

Här om dagen fick jag en spark i aslet! (It is time to do something about it!)
Jag skall verkligen göra något åt det, trust me.. Men måste i alla fall skryta lite! Fick för ett par dagar sedan veta att jag hade fått MVG i Psykologi A. Ingen vet hur? Tänker dock inte överklaga beslutet, utan får helt enkelt leva med det.. : )

Är även hyfsat nöjd just nu. Börjar inte för än kl 2 idag! Slutar dock vid halv 5 någon gång..
Men ja' ä inte bitter!

Och sen. Jag har också bestämt mig för att bli rik! Nice, eller hur? Men har inte riktigt satt fingret på hur jag skall gå till väga. Någon som har ett bra förslag? Kommer i alla fall på något tillslut : )

Ha en bra dag, för det tänker jag ha!

Puss, S.

/ M.


3 februari. I hope it will keep on going like this..

Då var vi här, 34 år senare, och jag minns det som igår. Jag tänkte;
"Vad är detta för blond, blåst, bimbo? Henne borde jag hålla mig borta ifrån!"
Visserligen hade jag rätt om de tre B:na, men att hålla sig borta var svårt! Hon blev min allra bästa vän på nolltid, vare sig jag ville det eller inte.
Se på oss idag, två 50 åriga klimakteriekossor, men klagar vi? Vi har haft våra bästa år i snart 4 decennium och det finns fler minnen än vad det finns stjärnor på himlen.
Kommer du ihåg den gången vi hade planerat att åka på fest, men det slutade med att vi två satt hemma hos mig och delade på en sjuttis koskenkorva. Oj va kul vi hade! Och sedan videoteket! hahaha. Malin, skall jag berätta om vakterna du antastade där? Nej, jag tror att jag tänker spara det som utpressning! :D
Men alla våra dagar tillsammans har inte varit en dans på rosor.. Trots att det varit svårt har vi alltid tagit oss ur det och våra band har bara blivit starkare.
Idag har vi båda bildat familjer och våra döttrar är i samma ålder som vi var, då vi första gången träffades. Vi har disskuterat detta tusen gånger och börjar nu förstå hur våra egna föräldrar måste ha känt! Jag säger bara; Tur att vi bränt alla bevis!
Allt vi har gjort av värde att minnas, det skulle ta dagar att berätta om, så här avrundar jag mitt tal med att citera en dikt jag skrev till dig, en gång för länge sedan;

"Trots att du går mig på nerverna
och att jag många gånger vill slå in din vackra nuna,
så är du min bästa vän."

Skål min vän. Detta är din dag och må vår vänskap hålla till döden.
________
Här om dagen fick vi i uppgift att hålla ett tal av något slag, på svenska lektionen. Eftersom att vi fick hitta på hur mycket vi ville, så blev detta mitt bidrag.
En "hyllning" till Malins 50års dag :) <3


1 februari. For some reason i can't explain..

Jag vet inte vad jag skall göra för att det skall bli rätt. Vad jag än säger till dig så blir det fel.
Jag älskar dig över allt annat och vill att du skall må bra. Men jag har svårt att orka. Orkar knappt med mina egna beskymmer just nu. Hade jag varit rikast i världen hade jag flytt landet med dig och bosatt oss på en kritvit strand där vi skulle bo i en bungalow och äta god och färsk frukt i alla våra dagar.. (Som jag sagt att jag skall göra, sedan jag var liten..)

Jag är ledsen..

/ M.

RSS 2.0