28 nov. Poor little miss understood, no one likes a sad face..

Jag blir fan tokig på mig själv! när skall jag börja tänka? för det gör jag iaf inte nu!
bajsbajsbajsbajsbajsbajs..

Okej gud, give me some signs!

/ M.

24 nov. The things in my head doesn't make any sense..

Gaaaaaassshhhh!

Skjut min hjärna, skjut mitt samvete, skjut mina funderingar!

Jag struntar egentligen i det, men min hjärna spelar mig sprat och dess funderingar borde grävas ner i ett bigbang hål! Vaför kan jag bara inte nöja mig för ovanlighetens skull? Eller är det bara så att jag är rädd för det jag känner mig okänd inför? Rädd för förändringar? Är det därför jag har dedär veliga känslorna i huvudet? Egentligen borde jag inte bry mig, eftersom att det är helt orelistiskt! men what if?

Nu har jag dessutom lyckats göra bort mig till tusen! haha, just my luck.
Jag är fan otrolig..

/ M.

24 nov. Can't it just stay that way..

Det känns bra : )
(Let it stay that way..)

/ M.

21 nov. Happiness is to have affinity..

Människan: En egoist eller en individ som bara behöver bekräftelse och samhörighet?

En människa utan närhet och vänskap är en människa som har missat en av de största och finaste bitarna av livet. Att känna bekräftelse och samhörighet med en eller flera andra människor är något alla behöver. Men alla får tyvärr inte den chansen.. Det är många människor som inte har någon att dela de glada samt sorgsna stunderna med och som sitter där på julafton, utan varken gran och julgardiner, eftersom att det ändå inte spelar någon roll
- Det kommer ändå inte någon och besöker mig, så varför anstränga sig med sånt strunt? Endel kan själv ha valt att leva ett sådant liv, medans andra helt enkelt aldrig fick chansen att ha något annat..
Ibland kan vi känna oss som den ensamma människan på planeten, för att vi en kväll inte har något att göra eller någon att tillbringa tiden med, men är vi då inte egoister?
Jo, vi är egoister.

/ M.


RSS 2.0