Måndag, 22 juni. Härligt var rätt ord..

Glassa vid poolen med älsklingen - kan det bli bättre? Nääääh :)

/ M.

19 juni. Den underbaraste känslan.

Men hallå, vet ni! Jag har världens bästa sambo :)

SIMON - LOVEYOULOVEYOULOVEYOOOOOOUU <3

Söndag, 7 juni. Yesyesyesyesyes! :)

Nu är lyckan lyckad! Jullsan kom hem igår och jag fick precis höra min efterlängtade pojväns röst! Otrolig vad bra det känns i kroppen. Jag måste vara världens mest lyckliga människa.
Jag älskar er båda <3

/ M.

Torsdag, 4 juni. Happiness, that's you!

6  5  4  3  2  1, du.

Tisdagen, 2 juni. What goes around, comes around..

Det kommer och går människor i ditt liv. Vare sig du vill det eller inte. Vissa av dessa människor kommer bara att blåsa bort som ett löv i vinden, medans andra kommer att göra ett avtryck. Antingen ett fint och minnesvärt avtryck eller ett svart hål som man helst av allt skulle vilja fylla upp igen. Men hur mycket man än försöker att laga, så kommer dessa små hål att finnas kvar. Varför? Kanske för att påminnas oss om de gånger någon sårat dig så djupt och att därför skydda oss mot dem. Jag tror på det man brukar säga: What goes around comes around. Dock gör det mig inte lycklig att se någon jag en gång hållt av så passa mycket, såras eller brytas ner. Hade jag gjort det skulle jag inte vara bättre än dem. Jag vet att jag inte är perfekt, men jag vet också att jag aldrig skulle göra så.

6, 5, 4, 3, 2, 1, du.

/ M.

Måndag, 1 juli. Tell me about it..

Yes, jag är less. På dig, på det, på allt, på alla. Just nu är allt lite skit desamma. Nice, noot. Det är mycket som får mig att bara vilja ordbajsa just nu, men jag orkar nog inte. Vill flytta härifrån.


Inte riktigt nöjd med livet,
en dag ville hon ha mer
../M.

RSS 2.0