31 juli. I won't change, just cause you want me to.

Ni vet hur det är, när det snurrar runt en massa tankar i ens huvud. Man skulle kunna jämföra känslan med de gånger man fått i sig för mycket av livets goda dryck, alkoholen, och det blir jobbigt att stänga ögonen - för då snurrar det sådär väldans mycket. En kombination av de båda - att ha en massa tänkar som flyger runt där inne och att ha förtärt vätskan, som kan få den blygaste människa att dans naken på bordet. Blyghet var det ja. Tänk om man var blyg? Har ibland viljat vara det, fan vad det skulle kunnat rädda mig ur många situationer. Men jag är inte blyg, inte på den minsta fläck. Jag är den som vid tre år ålder (vid mitt första besök i Hudiksvall) går fram till en full gammal gubbe, som sitter på en bänk i Guldsmeden och säger:
- Gud vad du är vacker. Jag är den som hjälper den gamla tanten som ramlat ihop på trottoaren (då alla går förbi). Jag är den som sitter längst fram i bussen och pratar med busschauffören. Men det egentligen kanske det inte handlar om blyghet, mer om att vara en medmänniska. Igår var en såndär dag jag helst av allt velat varit blyg. Jag var full, för full, och min munn gick som vanligt i ett! Jag sumpade ännu mer chansen jag inte hade och det känns ju bra, not. Well, well, jag har ju tidigare överlevt, så det gör jag nog också denhär gången :)
I'm a fighter.

Dags att lägga sig, välförtjänt efter 12 timmar arbete idag. "klapp på axeln."

/ M.

29 juli. And yes, I already want you!

Blev premiär på maln idag med Johan. Som ni tidigare förstått är jag lättmanipulerad (i detta fall - BLÅST!) Jag har inte varit ute i solen så värst mycket denna sommar, och det hela har resulterat i att min hud varit vit som snö en längre tid. Men idag när vi var på stranden erbjöd Johan mig att låna lite av hans kokosolja. Dum som jag var tackade och bockade jag inför erbjudandet och smörjde i mig, med något som skulle visa sig vara djävulens smörja. En kräftas röda färg är för snäll för att jämföras med! Tänk dig den falurödaste väg du kan hitta plus en massa rött på det! jag kreverar. Så jag kommer säkerligen bli the main attraction denna kväll. Hej och hå, här kommer den faluröda väggen!

Sigge hill ikväll med Johan B, Johan S och Johan A(?). Back to the old school :)

Sköt om er, och smör er innan ni går ut i solen!

/ M.

25 juli. I won't turn back.

Klockan är snart 2 och jag har precis städat klart min lägenhet. (dammsugit, torkat golven, bytt sängkläder, diskat, städat undan ALLA kläder, m.m.) Var på tiden nu kan man säga. Men får helt enkelt skylla på allt jobbande, har knappt tid att laga mat längre..
Idag var det första kvällen, på evigheter, som jag faktiskt varit ledig. Denna lediga tid tillbringade jag med Johan, det var väldigt behövligt! Inte alla som har en bror som honom.
Men han är min, så fuck offf. :)

Det här har tärt på mig länge nu.. Jag har väll helt enkelt varit för blindad av mina egna känslor, för att kunnat se hur det egentligen stått till. Hur jobbigt det än kommer att bli, så är det gjort nu. No turning back..

Dags att släppa taget och helt enkelt börja leva.

/ M.

Hear me when I say,
when I say I believe
Nothing's gonna change,
nothing's gonna change destiny
Whatever's meant to be will work out perfectly
(Our song..)


22 juli. I ljust walk the line.

Det drygaste som finns är när det är kanon väder och man jobbar!
Skall jobba fram till torsdag, sen tänker jag faktiskt ta ledigt. (undantag lördag då..) Suttit och räknat och kommit fram till att innan denhär veckan är slut kommer jag att ha jobbat 10 normala arbetsdagar, på 6 dagar! Slutar nog med att jag både är utbränd och gått in i väggen innan jag är 19, slå de ni. Vill dock inte klaga, med tanke på att jag inte hade ett enda jobb i slutet av juni.
Men nu börjar det bli lite jobbigt.
Har dock nu hittat ett knep för att hålla mig vid liv. Alla som känner mig vet att jag inte tål varma drycker och har därför inte haft någon vidare användning för kaffe. Men i dag löste min chef Miia det hela, kallt kaffe med mycket mjölk och ännumer socker. Så hör och häpna,
Jag är påväg in i vuxenvärlden! ha ha.
Något annat jag har tackat gudarna för den senaste tiden är att jag har haft den bästa turen man kan tänka sig med chefer.

Så skulle kunna säga att jag för tillfället har Sveriges bästa chefer, nog därför jag står ut!


Godnatt du.


/ M.
























Utbränd?, on my way - just watch me.


22 juli. Dear mr God.

Den här bilden liknar mig bättre än en riktig, ha ha.


Jag är ganska less på det mesta nu. Orkar knappt jobba längre, but can someone blame me?. Bara det med att ha "3 jobb" tär hyfsat på mig och att allt annat är bajs gör ju inte the fairytale bättre. Skulle inte ha något emot att stoppa huvudet i sanden, så där som bara strutsar kan. "Snälla Gud, där uppe i himlen, gör mig till en struts, så skall jag aldrig mer be om något mer. Men om det skulle var för svårt att fixa till i morgon så kan du ju i stället kanske ordna så att allt annat blir lite lättare iaf. Kan du inte fixa någon av de två sakerna får jag väll helt enkelt be om fred på jorden. Meli 18år"


18 juli. A sleepless night.

Klockan är drygt halv 1 och jag lär inte komma i säng på ett par timmar iaf.. Varför? jo, efter att lagat tagliatelle och carbonara vid 4 i morse och sedan legat och diskuterat hela natten igenom så lyckades sömnen äntligen ta över vid halv 8 på morgonen. och när vaknade man, jo vid halv 4 på eftermiddagen. Lycka till när det gäller att somna i hyfsad tid inatt.
(Fan, jag skall jobba imorgon..)

Eftersom att jag har så mycke överskottsenergi nu som flödar, arbetar min hjärna ovanligt bra. Eller arbetar är kanske fel ord, men den tänker en himlans massa. Läste här om dagen om hur många människor, både medvete och undermedvetet, vill ha/söker/har en partner som har egenskaper och i princip fungerar som dess föräldrar. t.ex en dotter som vill ha egenskaperna vars hennes far har. Jag funderade lite på det där.. Jag tror faktiskt att de inte ligger bara just hos föräldrarna, utan att det det i grund och botten helt enkelt ligger i de människor man verkligen ser upp till, ens förebilder. Mitt fall är så. Skulle aldrig vilja ha en pojkvän som hade min pappas egenskaper(!) Har dock en bror som jag har som en av mina allra största förebilder. Har inte tänkt på det riktigt förrän idag, men det är knäppt. Min storebror Johan, har varit som min pappa i många år och det har resulterat till just detta, hans egenskaper har visat sig var de jag vill ha hos en kille. Har alltid tyckt att det varit en myt, att "Fan heller att jag skulle vilja ha en kille som är som min pappa!" Men nu har det äntligen klarnat, det är nog många gånger inte en myt, utan det hela handlar nog helt enkelt om att det är den man ser som mest upp till, som bär på de egenskaperna.
(Du hade dem också.)

Så, min storebror - du är bäst.

/ M.


17 juli. Just my luck.

Det känns lite konstigt nu, du var ju trevlig..

kungen.


16 juli. I want ju so bad.

Du gör mig galen!

13 juni. I just can't stop.

Idag har detta mongo jobbat dryga 13 timmar.
- Ja, jag är hyfsat dum..


6 juli. Hold me, wrap me up.

Har du någon gång känt den där djupa kärleken? Som en moders ovillkorliga kärlek till dess barn? Eller kärleken som skulle kunna få dig att gå genom eld och vatten, för någon du håller av?
Tanken slog mig precis, "Har jag någon gång känt dessa känslor?" Ja, denna morgon gjorde jag faktiskt det. Jag vaknade upp ur en av de värsta drömmar jag någonsin haft. Eller det var kanske inte den värsta, men den som verkligen påverkat mig mest någon gång. Jag drömde att min lillasyster Malvina var död. Varje liten del av min kropp var verkligen i smärta, jag grät och grät. Det kändes som att en del av mig var som bortskuren, min syster. Jag kände mig tom, och allt slutade för en sekund att betyda någonting. Jag skakade så mycket att jag hade svårt att slå in hennes nummer på min telefon. Det var en dröm. Men efter att ha försäkrat mig om att allt bara varit en dröm kunde jag ändå inte sluta gråta. Jag har aldrig riktigt förlorat någon som står mig så nära in på hjärtat, men är det smärtan som jag fick känna denna morgon, som kommer att fylla mitt inre om jag förlorar någon så nära, då kommer jag aldrig att överleva.

Det enda jag vet är att jag inte är rädd för döden, bara att bli lämnad kvar.

2 juni. Never lose the hope on the friendship.

Jag hade varit kär i varelsen till höger om jag varit en karl!
För vet ni, hon är bäst.



2 juli. My dream is to fly.

Min Dröm.

                                           Ford 1965, Mustang GT cab

RSS 2.0