Tisdag, 9 februari. Min kärlek.

Kärleken måste verkligen vara den starkaste källan i världen. Det är känslan av kärlek som framkallar de starkaste känslorna, både på gott och ont. Kärleken skapar nya liv men den kan också ta ett liv. Det finns så många sorters kärlek. Kärleken en moder skapar då ett liv växer inom henne, kärleken man kan känna för en vän, kärleken till den människan du känner att du vill dela ditt liv med. Ordet kärlek för mig är rött och varmt, luddigt och oförutsägbart. Kärleken får mig att göra saker jag aldrig trodde att jag var kapabel till. Kärleken jag varje dag får känna och ge har gjort mig till en stark och bra människa.
Jag tror att det jag försöker säga är; Kärleken är det bästa vi har, glöm inte bort att älska och att låta dig själv bli älskad.

Simon. Jag har aldrig varit med om någon som är så fyll av kärlek som du. Det går inte en dag utan att du ett x antal gånger berättar för mig att du "Älskar mig mer än något i världen" att  "vi alltid kommer att vara tillsammans". Jag vet att du alltid ställer upp för mig och att du stöttar mina beslut, på samma vis som jag stöttar dig i allt du gör. Min kärlek till dig Simon är den starkaste känslan jag någon sin haft och den är underbar.
Tack för att jag får älska dig Simon. ♥

/ M.


Lördag, 6 februari. Ny klubb, ny stad, allsvenskan!

Jag har ett helt nytt liv idag känns det som! :) Öhk, Örebro, kämpa!
Tänker försöka uppdatera den här skiten någon dag, men just nu har Simon två dagars ledighet så då är det bara att: suck it in! Saknar er där hemma. Jullsgull, tack för att du fixade allt där hemma. Älskar dig!

psssttt.. Jag älskar min Simon! (mohahaha.. sug på den alla stalkers där ute, han är min!)

/ M.


RSS 2.0