26 sept. 'Cause I know how I feel about you now.

Jag har en vag känsla av att jag håller på att bli kär..

Couldn't keep hold of you then
How could I know what you meant
There was nothing to compare too



24 sept. The anxiety the sane and the insane rivalry.

Ny dag, nya tag!

- Igår började jag mitt nya liv.

14 sept. I don't give a damn.

Roligaste på länge:

Anton kör upp brevid Christopher, var på Christopher säger:

-
Malin öppna fönstret, nu skall vi battla!

Malin öpnnar fönstret och alla bryter ut i ett hysteriskt gapskratt:
- Rutan lossnade!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :)

8 sept. What if I want to love you?

Nu är det verkligen sista dagen jag tänker vara hemma! (Blir resurs kl 8 imorgonbitti!
- time to be ambitiös!) Men efter att ha haft ännu en febrig natt, inatt, kan jag inte gör så mycket mer än att stanna hemma.. Jag är frisk imorgon, skall intala mig det iaf! Efter att ha varit sjuk i en vecka nu, har jag äntligen fått tillbaka lite av mina smaklökar! Så idag blev det till att göra kött, bakpotatis, guacamole och kantareller. Mums !

Som sagt, den senaste veckan har inte varit den bästa.. Eller har väll haft sina glimtar, ellerhur Isabelle?! haha. Mer spontant får man leta efter. Men den har ändå varit bra. Jag har fått bekräftat att du inte är något att ens lägga en tanke på, yes! Så nu är det bara bara att leva livet :) Sen finns det något som jag egentligen borde fundera på, men som jag gör med det mesta nu för tiden, jag orkar inte. Men vi vet nog båda hur det kommer att sluta, som tidigare. Det blir alltid lite jobbigt, måste jag erkänna.. Man kanske borde låta det som varit, vara orört.

/ M.
So why you gotta stand there
Looking like the answer now?
It seems to me you'd come around
I need you now
Do you think you can cope?
You figured me out - that I'm lost and I'm hopeless
I'm bleeding and broken, though I've never spoken
I come undone in this mad season

5 sep. The time will show.

Nu har jag varit hemma från skolan alla dagar utom i måndags. Känns som att det kommer att bli hyfsat tungt att komma "tillbaka". Var dock upp på skolan idag och hämtade lite böcker..
Så det blir en lugnt helg för mig kan jag lova. Får hoppas att rösten håller till dopet imorgon bara.. Kanske blir Noice i morgonkväll med chefen dock. haha, hon är närmare 30 och vet inte vilka Noice är. skall bli skoj att se om hon känner igen dem.


Samtidigt som det känns helt vridet är det som att det är naturligt på något vis. Som att jag har vetat om det hela tiden, men ändå inte. Vet inte ens om det är så att det är så heller, men det är något trots allt. Men sen är jag väldigt lättpåverkad av andra människor också, så kanske bara är något jag fått för mig. Probably no. Men jag skäms inte!, är bara lite kluven.
The time will show.

Men jag är jag, och jag mår bra av att vara mig.

/ M.



3 sep. If I could, I would give you the moon.

Jag är ingen hypokondriker!

Min mamma tror starkt på att jag är en hypokondriker, även denna dag. Men shiii fick hon för det! Luft- och halsinfektion. Så pencillin och smärtstillande munskölj är det jag kommer att förtära de kommande veckorna. Skönt att jag för en gång skull gick efter min magkänsla, eller i detta fall min halskänsla. Får bara hoppas på att man blivit en smula bättre till på lördag, då dopet för Ullis systerdotter är. Vill ju inte direkt tappa eller spräcka rösten när jag sjunger. pepparpeppar ta i trä.

- Det finns nog en lite hypokondriker i oss alla..

Älskade, älskade lillasyter. Bli inte som mig, jag ber dig..

/ Storsyster..

3 sep. Don't wanna take this no more.

Jag lovade faktiskt att gå på skolan idag, men så blev dock inte fallet. Japp, jag blev helt plötsligt en löngerska. Efter att ha haft en hals, som när man varje gånger sväljer, känns som ett rivjärn dras mot dess mjuka delar - då känns denna lögn som en fis i rymden. Jag behövde gå i skolan, men efter att ha vaknat varje halvtimme i natt, bestämde jag mig för att stanna hemma idag - Vore också onödigt att sprida det vidare? aha aha - POÄNG!

Skall ner och ta en halsodling nu.
(Så jag skolkar inte!)

pusss.

/ M.



2 sept. I'm not callin' for a second chance, I'm screaming at the top of my voice.

Då gick man och blev sjuk. pytoooon.

Vaknade upp i natt med 39 graders feber. Så blev ingen skola idag.. Blev dock tvungen att jobba ett par timmar, eftersom att det var ett tag sedan jag gjorde det. Sista halvtimmen var risken för att svimma skyhög. Jag gillar inte dehär. Hade det bara varit feber skulle det ha varit en sak, men feber + äckelhosta, halsonta (som ett sår i halsen) och en förkylning som för mig att låta som en gammal cowboy, där går gränsen. Jag vill helst av allt ligga under mitt duntäcke vecka ut och bara vara. Men skolan tillåter inte det för tillfället.
Så imorgon blir det bara till att bita ihop..

För er alla som blir lika irriterad varje gång ni stiger in i min hall, för att det inte finns någon taklampa - Nu är det fixat! :) Känns riktigt skönt att vet var man skall sätter fötterna om nätterna, efter krogbesöken. haha. Fick också upp lite hyllor och sånt, inte lika kalt på väggarna - Kanoners.

Nu skall jag lägga mig och läsa en bra bok och hosta ikapp med Kurt Nilsens ljuva stämma.
(Tack gud, för att mina grannar, båda två, är döv..)

Godnatt, pusss.

/ M.

RSS 2.0